Om Touchpoint Klinik

Touchpoint v. Dorthe Krogsgaard & Peter Lund FrandsenMed nærvær og høj faglig viden byder vi dig inden for i Touchpoint Klinik ved søerne i København.

Vi er zoneterapeut Dorthe Krogsgaard og zoneterapeut Peter Lund Frandsen. Sammen har vi skabt et imødekommende og dynamisk sted med mange års status som en af de travleste zoneterapeutiske klinikker i landet.

Højt til loftet
Der er højt til loftet i Touchpoint Klinik – også når det gælder andre behandlingsformer. Vi deler hus med ernæringsterapeut Mia Damhus, psykoterapeut Karen Kaae og deres Center for Ernæring og Terapi (CET) samt en osteopat, en åndedrætsterapeut og flere andre. I alt er vi otte behandlere, som alle har et fagligt samarbejde på kryds og tværs.

Touchpoint Kurser – Alternativ efteruddannelse
I Touchpoint – Center for Alternativ Uddannelse efteruddanner vi alternative behandlere i Danmark og internationalt. Det giver os en høj faglig og opdateret viden. Derudover arrangerer vi kurser med internationale undervisere og udvider løbende vores behandlinger med teknikker fra andre dele af verden. Vi også har skabt en række seminarer om krop og ernæring med CET. Vores primære målgruppe er zoneterapeuter, men vi arrangerer også gerne kurser for andre erfarne alternative behandler.

Kursuslokale

Et af vores mål er at vores kursusdeltagere både får et brugbart udbytte samt får sat nye tanker i gang.
Det er vores erfaring at konkurrencen øges, og at der stilles større og større forventninger til alternative behandlere. Derfor holder vi et professionelt og højt fagligt niveau, der stiller krav til deltagerne. Du fungerer bedst, når du er åben for ny viden og har lyst til at blive bedre.

Touchpoint rører ved ny og alternativ viden
Vi engagerer primært udenlandske foredragsholdere og undervisere. Vi har igennem årene opbygget et stort internationalt netværk og ved, at der findes en spændende og seriøs viden om alternativ behandling i andre lande. En viden vi mener kan gavne og inspirere den alternative behandling herhjemme. Og i takt med globaliseringen er det vigtigt også at have international faglig kontakt.

Touchpoint er et center i konstant udvikling, hvor vi lægger vægt på at skabe nogle anderledes, dynamiske, spændende og aktiverende rammer for vores arrangementer. Vi rejser selv ud og kontakter og møder interessante og kvalificerede foredragsholdere og undervisere, som ofte vil kunne opleves i Danmark for første gang.

Touchpoint Blog
Hold dig opdateret på vores blog, hvor vi  giver gode råd til, hvordan du styrker din indre doktor med afsæt i den nyeste forskning.

Velkommen til!
/Dorthe og Peter
Bestil tid online