Om Touchpoint Klinik

 

 

Med nærvær og høj faglig viden byder jeg dig indenfor i Touchpoint Klinik ved søerne i København.

Jeg, Dorthe Krogsgaard, er zoneterapeut og ejer af Touchpoint Klinik,  et imødekommende og dynamisk sted med mange års status som en af de travleste zoneterapeutiske klinikker i landet.

Højt til loftet
Der er højt til loftet i Touchpoint Klinik – også når det gælder andre behandlingsformer. Jeg deler hus med zoneterapeut og foredragsholder Peter Lund Frandsen og hans En ny tids biologi, ernæringsterapeut Mia Damhus, psykoterapeut Karen Kaae og deres Center for Ernæring og Terapi (CET) samt en osteopat, en åndedrætsterapeut og flere andre. I alt er vi otte behandlere, som alle har et fagligt samarbejde på kryds og tværs.

 

 

 

Touchpoint Kurser – Alternativ efteruddannelse
I Touchpoint – Center for Alternativ Uddannelse efteruddanner Peter Lund Frandsen og jeg alternative behandlere i Danmark og internationalt. Det giver os en høj faglig og opdateret viden. Derudover arrangerer vi kurser med internationale undervisere og udvider løbende vores behandlinger med teknikker fra andre dele af verden.  Vores primære målgruppe er zoneterapeuter, men vi arrangerer også gerne kurser for andre erfarne alternative behandler.

Kursuslokale

Et af vores mål er at vores kursusdeltagere både får et brugbart udbytte samt får sat nye tanker i gang.
Det er vores erfaring at konkurrencen øges, og at der stilles større og større forventninger til alternative behandlere. Derfor holder vi et professionelt og højt fagligt niveau, der stiller krav til deltagerne. Du fungerer bedst, når du er åben for ny viden og har lyst til at blive bedre.

Touchpoint rører ved ny og alternativ viden
Vi engagerer primært udenlandske foredragsholdere og undervisere. Vi har igennem årene opbygget et stort internationalt netværk og ved, at der findes en spændende og seriøs viden om alternativ behandling i andre lande. En viden vi mener kan gavne og inspirere den alternative behandling herhjemme. Og i takt med globaliseringen er det vigtigt også at have international faglig kontakt.

Touchpoint er et center i konstant udvikling, hvor vi lægger vægt på at skabe nogle anderledes, dynamiske, spændende og aktiverende rammer for vores arrangementer. Vi rejser selv ud og kontakter og møder interessante og kvalificerede foredragsholdere og undervisere, som ofte vil kunne opleves i Danmark for første gang.

 

Velkommen til!
Dorthe
Bestil tid online