Touchpoints kompetencer

Vores kompetencer spænder bredt for at sikre dig den bedste behandling.

kompetence

 

Registrerede Alternative Behandlere

Vi er Registrerede Alternative Behandlere (RAB). Hvilket betyder at vi lever op til Sundhedsstyrelsens krav til uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.

 

sygeforsikring

 

Sygesikring danmark

Vi er også en del af sygeforsikringen danmark, så hvis du er medlem, kan du få tilskud til din behandling i Touchpoint Klinik. Vi  modtager også klienter fra og henviser til:  Fysioterapeuter, læger, kiropraktorer, akupunktører, ernæringsterapeuter, massører, holistiske tandlæger, psykoterapeuter og andre.

 

FDZ Kompetencer

Forenede Danske Zoneterapeuter

Vi er medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter (FDZ). Foreningen har ca. 1.200 medlemmer. Zoneterapeut Dorthe Krogsgaard har i øvrigt været formand for FDZ og etablerede FDZ’s Forskningsråd, hvorefter hun var FDZ’s forskningsrepræsentant i Sundhedsstyrelsen. Læs mere om Dorthes kvalifikationer her.


Internationalt

Vores kompetencer har også bragt os ud i verden. Vi har arrangeret en lang række seminarer internationalt med Touchpoint – Center for Alternativ Behandling. Derudover er vi også aktive medlemmer af en række internationale sammenslutninger for zoneterapeuter og har et stort netværk. Det gælder bl.a. International Council of Reflexology (ICR) og  Manual Neuro Therapy –  Nerve Reflexology International (MNT-NR). Dorthe Krogsgaard har fungeret som vice president i ICR.