Anbefalinger

Jeg yder mit bedste for at få glade og tilfredse patienter. Læs deres anbefaling her:

Zoneterapeutisk behandling og anbefalingFri for migræne og smådepression
Jeg har kæmpet med migræne hele mit voksen liv. De sidste otte år var anfaldene blevet hyppigere og sværere at komme igennem. Ofte var det fri- og feriedage som jeg tilbragte i sengen. Der var dage på jobbet, hvor jeg måtte sidde med en pose i skødet, hvis jeg skulle kaste op. Jeg fandt situationen mere og mere deprimerende, og efter forgæves at have søgt løsninger hos egen læge, fysioterapeut og massør, fik jeg anbefalet Dorthe Krogsgaard.
Dorthe gav kostvejledning for at stabilisere mit blodsukker og  gik i gang med hyppige behandlinger i begyndelsen, senere med længere mellemrum. Efter få behandlinger lettede den smådepressive tilstand. Migrænen blev sjældnere og svagere. Efter fire måneders behandlinger er jeg nu 100% fri for migræne. Det er en fantastisk følelse, som jeg selvfølgelig håber holder for altid. Men ellers ved jeg nu, hvor jeg kan få hjælp.
Anbefaling fra Hanne H. Larsen

Styrkelse af det hele menneske
Det jeg synes, at Dorthe er rigtig god til, er at se på det hele menneske … det holistiske. Jeg oplever, at jeg i tidens løb både har fået rigtig god behandling hos Dorthe, og er blevet henvist til nogle gode behandlere af anden art, når det var det, der var brug for.
Anbefaling fra Peter Jenztsch – 51 år

At gå rigtigt og smertefrit
Da jeg ramte overgangsalderen fik jeg virkelig ondt i fødderne og oveni det en løbeskade, som min læge fortalte mig, at jeg ikke kunne gøre noget ved. Efter en enkelt behandling hos Dorthe, hvor jeg blandt andet lærte at gå rigtigt på fødderne, er jeg smertefri og løber 3 gange om ugen uden at få ondt.Anbefaling fra Anne Christine Hagedorn

Afklaret og stærkt løftet
Herefter afklaret og stærkt løftet – både fysisk og psykisk. Indstiller behandlingerne for nu. Tusind, tusind tak for al din hjælp, indsigt og ekspertise, Dorthe. Det har hjulpet mig usigeligt. Jeg vil til enhver tid stærkt anbefale Touchpoints behandlinger. Anbefaling fra Annegrethe Ballegaard